Superliga Srbije

Kastiljo stigao u Partizan: Fudbaler Šahtjora zadužio crno-belu opremu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.01.2024 09:47
Kastiljo stigao u Partizan: Fudbaler Šahtjora zadužio crno-belu opremu FK Partizan

Baš kao što je sportski direktor Partizana, Ivica Kralj najavio u razgovoru za TV Arena sport, novi fudbaler crno-belih, Denil Kastiljo se pridružio ekipi na priprema u Larnaki.

Mladi prvotimac Šahtjora (19) je u redove lidera na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije stigao na šestomesečnu pozajmicu, ali tim iz Humske neće imati mogućnost da otkupi njegov ugovor.

 

 

"Kastiljo dolazi iz Šahtjora, a zbog izuzetnih fizičkih karakteristika može da pokrije pozicije 'šest' i 'osam'. Pre dolaska u ukrajinski klub, Kastiljo je nastupao za LDU Kito u Ekvadoru, kao i za Atletiko Kino, a u Partizan dolazi kao pozajmljeni igrač do 30.06.2024. godine", objavljeno je na sajtu Partizana.

Takođe, jesenji šampoion je naveo da je Kastiljo odmah zadužio opremu i u dogovoru sa trenerom Igorom Duljajem i kondicionim trenerima će se pridružiti ekipi.

Ccrno-beli od 14.30 časova igraju prvi kontrolni meč na pripremama na Kipru, a rival će im biti lučanska Mladost, a taj duel biće prenošen na kanalu TV Arena 3 Premium.