Superliga Srbije

Dati gol na debiju za Partizan je nešto neverovatno: Goh oduševljen posle prvenca u crno-belom dresu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2024 11:06
Jung Džun Goh slavi prvcenac u dresu Partizana FK Partizan
Jung Džun Goh slavi prvcenac u dresu Partizana

Pamtiće se u Humskoj dugo pobeda protiv IMT-a od 5:2 u drugom prolećnom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Ne toliko zbog nova tri boda, mada su i oni veoma važno jer su vratili crno-bele na čelo tabele, već zbog nesvakidašnje situacije kada su tri debitanta u dresu "parnog valjka" postigla tri gola.

Prvi je to učinio Bojan Kovačević, koji je kao starter bio strelac u prvom poluvrmeenu, a onda su u nastvaku igre isto uradili i rezervisti Jung-Džun Goh i Denil Kastiljo.

Njima dvojici je trener Igor Duljaj priliku pružio u 55. minutu susreta protiv "traktorista" i oni su vrlo brzo pokazali da će biti velika pojačanja za jesenjeg šampiona Mozzart Bet Superlige.

 

 

"Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam na debiju postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak. Na prvoj utakmici koju smo igrali već sam mogao da osetim energiju navijača i posebno mi je drago što su nas danas bodrili i bili na našem stadionu. Sam stadion je za mene impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih", rekaoje Goh za zvaničan klupski sajt crno-belih.

Posle utakmice na tribinama stadiona u Humskoj je mogla da se vidi i zastava Južne Koreje, što je za Goha bilo posebno emotivno.

"Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle utakmice i na poklon su mi doneli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila", rekao ej Goh.