Superliga Srbije

Svi pokušavaju da nas slome, ali se nećemo predati: Oglasio se Natho posle kiksa Partizana u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.03.2024 14:43
Fudbaler Partizana Bibars Natho MN Press
Fudbaler Partizana Bibars Natho

Uprkos nenadanom porazu od Napretka u Humskoj i gubitka vodećeg mesta na tabeli MozzartBet Superlige, najiskusniji fudbaler iz redova Partizana Bibars Natho izjavio je da crno-beli neće odustati od borbe za titulu.

Kada se to možda i najmanje očekivalo ekipa Igora Duljaja izgubila je juče od Napretka (1:0) u 25. kolu Superlige. Sijaset prilika crno-beli propustili su protiv Kruševljana. Nakon utakmice imali su igrači beogradskog tima šta i da zamere sudijskoj trojci, koja je u nekliko navrata donela i pojedine diskutabilne odluke o kojima će se tek pričati.

Među najglasnijima u protestima bio je i Bibars Natho (36), a kada su se utisi slegli, zamenik kapitena oglasio se putem društvenih medija i poručio da se "parni valjak" sigurno neće predati.

"Kada ljudi vide da pokušavate da uradite nešto nemoguće, oni će učiniti sve da vas slome. Ali, mi nikada nećemo odustati, jer mi smo Partizan", napisao je Natho.
 

 

 

Pored njega oglasio se i najskuplje zimsko pojačanje - Jung Džun Goh (22), koji je imao sličnu poruku kao i njegov saigrač.

"Veliko hvala navijačima za sjajnu podršku. Mi se nikada, nikada nećemo predati", naveo je talentovani fudbaler iz Južne Koreje i izdanak omladinske škole tamošnjeg Pohang Stilersa.
 

 

 

 

Podsetimo, do kraja regularnog toka prvenstva ostalo je još dva gola, a Crvena zvezda sada ima dva boda prednosti u odnosu na gradskog rivala.
 

 

Standings provided by Sofascore