Superliga Srbije

Partizan nastavlja da gradi tim: Ivica Kralj najavio još četiri pojačanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2023 21:00
Partizan nastavlja da gradi tim: Ivica Kralj najavio još četiri pojačanja MN Press

Partizan je ovog leta angažovao šestoricu novih fudbalera, a prema rečima sportskog direktora Ivice Kralja, očekuju se još četiri pojačanja, a dva će verovatno stići već u toku ove nedelje.

Slavni golman crno-belih, koji trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Partizana, govorio je na svečanoj večeri u hotelu Hilton, gde je održana promocija novih dresova za predstojeću 2023/24 sezonu.  Kralj je tom prilikom analizirao prelazni rok, koji je i dalje u toku, a iskoristio je trenutak i da se osvrne na nova pojačanja, predoređena da stignu već ove sedmice.

"Radi se na pojačanjima, naravno u skladu sa mogućnostima kluba. Ne zavisi samo od nas. Imali smo svoje želje, trener je imao svoje, čekali smo dva igrača i nismo uspeli da ih angažujemo. Sada smo pokrenuli novu priču. Ima interesovanja, kao i igrača koji bi stigli u Partizan. Moja vizija je da u timu bude što više mlađih fudbalera koji su ponikli u klubu i znaju koliku težinu nas taj grb", rekao je sportski direktor Partizana i dodao:

"Molim navijače za podršku i strpljenje. Ne može se sve postići preko noći. Siguran sam da će neki od ovih igrača biti okosnica našeg tima u budućnosti. Finansije dosta utiču na prelazni rok. Pretpostavljam da će dva igrača doći u narednih nekoliko dana. Od toga, jedan će biti napadač, a drugi vezista. Takođe razgovaramo sa jednim domaćim i stranim igračem na poziciji štopera, ali neću da licitiram", podvukao je Kralj.

Takođe se osvrnuo i na nove dresove Partizana. Crno-beli su u saradnji sa Pumom, napravili tri garniture dresova, a osim standardno crno-bele, igrači će nositi dve retro varijante u plavo bordo i crnom stilu.

"Lepo izgleda, onako kako Partizanu priliči. Novi sponzor, nova oprema, vežu nas lepe uspomene za godine kad je Puma bila sponzor, nadam se da tako biti i u narednim godinama. Moram da priznam, uvek crno-bela najlepša. Podsećaju me na dresove iz '98, ova bordo-plava je i nijansa dresova kada smo prvi put ušli u Ligu šampiona, vučem lepe uspomene iz tog period", rekao je Ivica Kralj.