Superliga Srbije

Sudiji Pavlu Iliću je mesto iza rešetaka: Ivica Kralj oštar posle poraza Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 21:40
Ivica Kralj MN Press
Ivica Kralj

Glavnom sudiji 173. "večitog derbija", Pavlu Iliću mesto je iza rešetaka, smatra sportski direktor Partizana, Ivica Kralj nakon što je njegov tim izgubio 2:3 od Crvene zvezde.

Funkcioner kluba iz Humske je revoltiran nakon što je u finišu susreta priznat gol za 2:2 kome je, prema njegovim mišljenju prethodio faul nad Svetozarom Markovićem.

"Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na 'Marakani'. Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe”, vrlo je oštar posle meča bio sportskoi direktro Partizana, Ivica Kralj.

Fudbalski klub Partizan je iz istog razloga izdao saopštenje u kojem je istako da crno-beli neće izaći na polufinalni meč nacionalnog Kupa, a Ivica Kralj je istao da veruje da već zna koće biti deligiran da bude glavni arbitar.

"Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i ocekujem Ilića na centru i u sredu", rekao je Kralj.