Vesti iz fudbala

Panatinaikos potvrdio: Nemanja Maksimović će nositi zeleni dres naredne tri sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.03.2024 11:02
Nemanja Maksimović Guliver/Jose Torres
Nemanja Maksimović

Fudbalski reprezentativac Srbije, Nemanja Maksimović od naredne godine nastupaće za grčki Panatinaikos, objavio je klub iz Atine na svojim zvaničnim kanalima komunikacije.

Kako su saopštili "zeleni" iz glavnog grada Grčke, dosadašnji fudbaler Hetafea je postigao dogovor sa čelnicima kluba i ugovor bi trebalo da važi od 1. jula.

 

 

Za sada je potpisan samo predugovor, ali dogovoreni su svi detalji i ne bi trebalo da postoji nikakva prepreka da se Maksimović pridruži Filipu Đuričiću i Filipu Mlademoviču u ekipi koju trenira turski stručnjak Fatih Terim koji od ovog kluba želi da stvori jak klub.

"Srpski reprezentativac, Nemanja Maksimovć je potpisao trogodišnji ugovor sa našim klubom i pridružiće nam se odmah na kraju aktuelne sezone", stoji u objavi Atinjana.

Ovo je dorba vest i za selektora fudbalske repreuentacije Srbije, Dragana Stojkovića u čijim je Maksimović planovima za nastupajuće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pa će dvadesetdevetogodišnji reprezentativac biti potpuno fokusiran na igru, jer je rešio pitanje svoje budučnosti.

S druge strane, navijači Crvene zvezde će biti razočarani, budući da se prethodnih dana pojavila infromacija kako bi popularni Maksa mogao da se pridruži crveno-belima pred početak sledeće sezone, ali je sada jasno da od toga neće biti ništa.