Vesti iz fudbala

Milojević nakon pobede u Sremskoj Mitrovici: Nismo bili na svom nivou

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2023 17:12
Milojević nakon pobede u Sremskoj Mitrovici: Nismo bili na svom nivou Facebook/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u Sremskoj Mitrovici pobedila Radnički sa 3:1 i na taj način se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije.

Domaći su poveli sa bele tačke, ali je aktuelni šampion Srbije bez mnogo problema preokrenuo i rutinski priveo utakmicu kraju.

Međutim, trener Zvezde, Miloš Milojević, nije bio sasvim zadovoljan:

"Zadovoljan sam što smo prošli dalje, a ima mnogo stvari koje nisu bile dobre i to treba da nam bude nauk za dalje. Kup je posebno takmičenje i potreban je poseban pristup, mi nismo od početka bili na nivou na kom treba da budemo, ali to ide meni na dušu. Verovatno nisam motivisao igrače dovoljno, ali ipak oni igraju za Crvenu zvezdu i smatram da tu neka specijalna dotatna motivacija nije neophodna. Na kraju smo pobedili i svaka čast na tome", rekao je Milojević za TV Arena sport.

Šef stručnog štaba Radničkog, Darko Tešović, je bio dosta zadovoljniji svojim timom nego kolega sa suprotne klupe:

"Moram da čestitam Zvezdi na prolazu. Publika je došla da vidi golove i drago mi je što ih je bilo. Vreme jeste loše, ali utakmice se igraju i po lošem vremenu. Ono što je meni bitno, moja ekipa je pružila kolko je mogla i kolko je Zvezda to dozvolila. Gledao sam da dam svima šansu, jer znam kako je igrati protiv Zvezde. Bilo je dobrih stvari i još jednom sve čestitke Zvezdi", podvukao je Tešović.