Superliga Srbije

Kerkez: Ponosan sam, odigrali smo kako dolikuje; Milojević: Pokazali smo karakter i pobednički mentalitet

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

25.05.2023 23:37
Kerkez: Ponosan sam, odigrali smo kako dolikuje; Milojević: Pokazali smo karakter i pobednički mentalitet MN Press

Zvezda je na svom terenu savladala Čukarički 2:1 (0:1) i došla do 27. titule Kupa Srbije.

Čukarički je poveo fantastičnim golom Marka Docića iz kornera, da bi Aleksandar Pešić sa dva pogotka u drugom poluvremenu Zvezdi doneo trijumf i treću uzastopnu "duplu krunu".

Šef stručnog štaba Čukaričkog, Dušan Kerkez, je nakon utakmice izneo utiske za gledaoce TV Arena sport, rekavši da nema šta da zameri svojim igračima:

"Sigurno da nemam šta da zamerim igračima, šta više, ponosan sam na njih. Naravno bih voleo da smo uzeli Kup, ali mislim da smo nakon dosta vremena protiv Zvezde odigrali kako dolikuje i pokazali se u pravom svetlu. Mislim da smo igrali hrabro, znali smo šta hoćemo i u napadu i u odbrani. Morali smo da igramo malo defanzivnije jer znamo koliko je Zvezda opasna. Imamo utakmicu u nedelju, a onda idemo na zasluženi odmor, pa se spremamo za Evropu", rekao je Kerkez, pa čestitao kolegi Milošu Milojeviću:

"Čestitao bih mom kolegi na duploj kruni. Svojim ponašanjem i igrom ekipe je zaslužio da ga ljudi pamte po dobrom. Čestitam naravno i Crvenoj zvezdi na trećoj uzastopnoj 'duploj kruni'".

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, je bio zadovoljan igrom i karakterom svoje ekipe, kao i kvalitetom same utakmice:

"Fantastičan osećaj, hvala momcima, stručnom štabu i navijačima. Dobra utakmica, voleo bih da ima više ovakvih u prvenstvu jer mislim da bi to podiglo i interesovanje i kvalitet lige. Sam duel je krenuo nekim tokom koji više odgovara njima, ali smo pokazali da imamo karakter i pobednički mentalitet", podvukao je Milojević.