Vesti iz fudbala

Pripremne utakmice Partizana i Zvezde na TV Arena sport: Crno-beli protiv Aja Nape, Spartak testira šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.01.2024 09:17
Pripremne utakmice Partizana i Zvezde na TV Arena sport: Crno-beli protiv Aja Nape, Spartak testira šampiona FK Partizan / FK Crvena zvezda

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće ove srede nove kontrolne utakmice na Kipru u sklopu priprema za nastavak Mozzart Bet Superlige Srbije.

Prvi će na teren izaći fudbaleri Partizana koji će od 13.30 časova odmeriti snagu protiv kiparske Aja Nape, a igračima trenera Igora Duljaja će meč protiv osme ekipe iz druge lige Kipra biti drugi na "rajskom ostvru", budući da su u subotu ubedljivo slavili protiv lučanske Mladosti 4:0.

Prema infomaciajma sa lista mesta očekuje se da šef stručnog štaba crno-belih ravnomerno podeli minutažu svim igračima kako bi mogao da stekne jasniju sliku od kog igrača koliko može da očekuje u završnoj fazi prirpema.

Dva sata nakon meča lidera na tabeli domaćeg šampionata, treći kontrolni duel na Kipru ima zakazan i aktuelni šampion, Crvena zvezda koja će igrati protiv subotičkog Spartaka.

Povratnik na klupu crveno-belih, Vladan Milojević dan pred ovaj susret je uglavnom uigravao prekide, kako u ofanzivnim, tako i defanzivnim sistuacijama, pa će već protiv "golubova" moći da se vidi koliko su igrači usvojili njegove ideje.

Crvena zvezda je do sada na Kipru ostvarila dve pobede i to protiv mađarskog Zalaegersega 1:0 i kiparskog Aktitasa 3:2.

Oba susreta večitih rivala sa Kipra biće direktno prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium, a akteri će nakon utakmica izneti i svoje impresije novinarima najglednaije sportske televizije u ovom delu Evrope.