Vesti iz fudbala

Fudbalska ekspedicija Partizana od danas na Kipru: U avionu 28 igrača jesenjeg šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.01.2024 12:00
Igor Duljaj, trener FK Partizan FK Partizan
Igor Duljaj, trener FK Partizan

Posle prvog dela priprema u Beogradu, odrađenog u klupskom Sportskom centru u Zemunu, fudbaleri Partizana danas se sele na Kipar, gde će obaviti najvažniji deo priprema za prolećni deo sezone.

Pobednik jesenjeg dela Mozzart Bet Superlige Srbije kod kuće je radio najviše na sticanju fizičke forme, dok bi na toplom i sunčanom mediteranskom ostrvu trebalo da akcentuje taktiku i tehniku. 

Šef stručnog štaba crno-belih, Igor Duljaj, na pripreme je poveo 28 igrača, uključujući i golmane Aleksandra Jovanovića, Nemanju Stevanovića, Đorđa Mihajlovića i Marka Krunića, a očekuju se dolazak omladinaca Mihajla Petrovića i Milana Roganovića, te dopušteno kasnije priključenje vodećeg strelca ekipe Mateusa Saldanje.

Mada je pitanje koliko će se još poslednjepomenuti zadržati u Humskoj, jer za njega postoji poprilično interesovanje klubova iz brojnih liga širom Evrope.  

 

FK Partizan

 

U konkurenciji za tim u nastavku prvenstva i nacionalnog Kupa nalaze se: Bibars Natho, Gajas Zahid, Aldo Kalulu, Frenki Kanute, Nemanja Stevanović, Aleksandar Šćekić, Nikola Antić, Siniša Saničanin, Nejtan de Medina, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Nemanja Nikolić, Aranđel Stojković, Nikola Miličić, Marko Živković, Dušan Jovanović, Bogdan Mirčetić, Nemanja Trifunović, Samed Baždar, Ksander Severina, Marko Krunić, Đorđe Mihajlović, Janko Jevremović, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petrović i Milan Roganović.

U međuvremenu su prodati važni prvotimci Mihajlo Ilić (Bolonja) i Kristijan Belić (AZ Alkmar), a izvestan je i odlazak Kvinsija Meniga u Konjaspor.