Vesti iz fudbala

Dušan Vlahović za TV Arena sport: Dali smo sve od sebe, drugo poluvreme pokazatelj kako treba da igramo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.09.2023 23:21
Dušan Vlahović za TV Arena sport: Dali smo sve od sebe, drugo poluvreme pokazatelj kako treba da igramo MN Press

Igra koju su reprezentativci Srbije pružili u drugom poluvremenu protiv Mađarske treba da bude pokazatelj kako da se igra u nastavku kvalifikacija, kaže u razgovoru za TV Arena sport napadač "olova" Dušan Vlahović.

Centarfor Juventusa priznaje da je prvo poluvreme bilo loše, ali i naglašava da su on i njegovi saigrači svesni šta treba da se promeni u budućnosti.

"Jako je teško komentarisati nakon ovakve utakmice jer znamo koliki je značaj imala i koliko bi nam donela tri osvojena boda. Priznajem da je prvo poluvreme bilo loše ukoliko ga ocenjujemo po našim standardima , ali je zato drugo bilo dobro i upravo to treba da nam bude putokaz", rekao je Vlahović.

Imao je napadač reprezentacije Srbije nekoliko prilika da zatrese mrežu rivala, ali nije imao sreće, mada je i golman Mađarske bio na visini zadatka.

"Odlično je odbranio i kod one moje šanse, ali i kod prilike Miloša Veljovića. Mislim da smo dali sve od sebe i pred nama je za tri dana već nova utakmica Litvaniji i daćemo maksimm da se odande vratimo sa tri boda", rekao je Vlahović.