UEFA Liga šampiona

Milan se nikada ne predaje: Stefano Pioli ne misli da je sve izgubljeno za plasman u finale Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.05.2023 10:15
Milan se nikada ne predaje: Stefano Pioli ne misli da je sve izgubljeno za plasman u finale Lige šampiona Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Trener Milana, Stefano Pioli veruje da njegov tim može da se vrati nakon 0:2 iz prvog meč polufinala Lige šampiona protiv Intera i izbori plasman u finale koje je na programu 10. juna u Istanbulu.

"Nismo odigrali dobro, bili smo ispod svakog kriterijuma i ne bežimo od toga. Rival je lako dolazio do prilika za pogodak, veoma rano je poveo 2:0, a mi nismo uspeli da se vartimo, ali to ne znači da smo se predali. Milan nije takav klub, mi verujemo u sebe i ne vidim zbog čega bismo već nakon prvih 90 minuta mislili da ne možemo da se domognemo finala u Istanbulu", rekao je posle meča Pioli.

Trener Milana je naglaiso d aga posebno raduje reakcija koju je njegov tim ima u drugom peridu meča kad je pokazao da poseduje kvalitet koji je potreban u borbi za titulu evropskog šampiona.

"Pogledajte kako smo odigrali drugo poluvreme. To me čini srećnim i daje mi nadu da možemo da budmeo još bolji naredne nedelje u revanši. Ovo je tim koji ima karakter, pokazali smo to mnogo puta i budite sigurno da pitanje prolaska u finale još nije rešeno", poručio je trener Milana.