UEFA Liga šampiona

Antonio Kasano baš ne veruje u Piolija: Milan ne bi pobedio ni da Inter igra sa sedam omladinaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 12:05
Antonio Kasano baš ne veruje u Piolija: Milan ne bi pobedio ni da Inter igra sa sedam omladinaca Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Nekadašnji repreznantivac Italje, Antonio Kasno smatra da Milan ne bi bio obezbedio plasman u finale Lige šampiona sve i da Inter u večerašnem meču polfuinala (21, TV Arena 1 Premium) zaigra sa sedmoricom omladinaca.

Napadač koji je tokom karijere nastupao za oba kluba, a koji je poznat po svojim kontroverznim i bombastičnim izjavama, uveren je da će se domaći sastav boriti za titulu evropskog šampiona.

"Čak i ukliko bi Inter izašao na teren sa sedam omladinaca, uveren sam da Milan ne bi stigao 0:2 iz prvog meča. Oni jednostavno u ovom trenutku nisu u stanju da pariraju Interu. Nema to uopšte veze sa tim da li će u timu biti Rafael Leao ili neće. Pa, nije on Kaka niti Ronaldinjo", smatra Kasano i dodaje:

"Uveren sam da Milan nema nikakve šanse. Milim da bi morala da da se dogodi neka velika katastrofa kako bi Inter bio eliminisan. Mada, ko zna, možda ja ponovo pričam gluposti",