UEFA Liga šampiona

Barak Bahar za TV Arena sport: Moramo da pobedimo u derbiju koji sledi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.12.2023 20:59
Barak Bahar MN Press
Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija u 6. kolu Lige šampiona 3:2 (1:0).

Posle, utakmice, za TV Arena sport govorio je Barak Bahar.

"Ova utakmica predstavlja celu našu kampanju u Ligi šampiona. Teško je pritisnuti taku jaku ekipi kao što je Mančester siti. Imali smo dosta šansi u drugom poluvremenu. Ponosan sam na momke i na tim".

Pohvalio je i navijače, i dodao da njegov tim mora da pobedu u "večitom derbiju".

"Uradili smo sve što smo mogli. Navijači su videli da se svi bore, mislim da to cene. Moramo da pobedimo u derbiju koji sledi", završio je izraelski stručnjak.

Kasnije, na konferenciji za medije, Barak Bahar govorio je o mladim fudbalerima crveno-belih.

"Ponosan sam na sve igrače. Mladi fudbaleri su pokazali da mogu da igraju na ovom nivou, kao i da poseduju karakter i hrabrost. Mijatović je uz malo sreće mogao da se upiše u listu strelaca. Zadovoljan sam pristupom, i kao što uvek naglašavam ovaj klub ima svetlu budućnost. Posedujemo veliki broj kvalitetnih mladih igrača, koji su pokazali da zaslužuju da igraju za Crvenu zvezdu".

Istakao je strateg crveno-belih da se ekipa okreće obavezama u prvenstvu.

"Već sam rekao da smo razočarani zbog određenih rezultata, ali smo se na svakom meču odlično borili. Mislim da je naša najbolja utakmica bila u Bernu, ali nismo uspeli da stignemo do pobede. To je svakako razočaravajuće, međutim siguran sam da imamo dobar tim. Okrećemo se prvenstvu. Trenutno se nalazimo na prvom mestu u ligi i želimo da ostanemo na toj poziciji. Očekuje nas utakmica protiv Spartaka pre večitog derbija, moramo da se restartujemo za taj meč i odradimo oporavak. Igrači su danas pružili maksimum i dali sve od sebe, potrošili su dosta energije i oporavak je neophodan. Razmišljamo samo o pripremi za sledeću utakmicu".