UEFA Liga šampiona

Barak Bahar za TV Arena sport: Promašili smo veliki broj šansi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.11.2023 23:11
Barak Bahar, trener Crvene zvezde MN Press
Barak Bahar, trener Crvene zvezde

Crvena zvezda je stigla u Bern po pobedu, a doživela je nokaut od Jang Bojsa i oprostila se od Evrope. Poslednje mesto na tabeli Grupe G UEFA Lige šampiona, kraj uz gorak ukus. Trener Barak Bahar ostao je bez mnogo objašnjenja.

"Igrali smo jako dobro, stvorili veliki broj šansi. Kada ne postignete golove, onda ih primite", procedio je kroz zube Bahar za TV Arena sport.

Kako podići ekipu za dalje?

"Biće teško. Ali, nismo igrali loše, sad moramo da verujemo da možemo da se podignemo u nastavku i odigramo još bolje", zaključio je Izraelac.

Na pres konferenciji za štampu posle meča, nije promenio stav, niti razmišlja o ostavci.

"Nikada ne odustajem. Verujem u ekipu i tim. Neuspeh je što smo poslednji u grupi. Moramo da gledamo pozitivne stvari, davali smo sve od sebe na svakom meču. Trebalo je i da nas sreća isprati. Moramo da podignemo glave"

Mnogo puta je pominjao "da Zvezda nema sreče"...

"Ne mogu da odem na teren i postignem gol, nisam taj. To moraju da urade igrači. Dešavaju se ovakve stvari. Stvarali smo velike šanse, imali šest ili sedam stopostotnih. Primili smo glupe golove, dešava se to. Stvarali smo više šansi, napadali, ali se to nije videlo po rezultatu", rekao je Bahar.