Superliga Srbije

Bahar pred Vojvodinu: Samo pobeda, za nas ne postoji druga opcija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 16:34
Bahar pred Vojvodinu: Samo pobeda, za nas ne postoji druga opcija MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze, ispostaviće, u najvažniji deo jesenjeg dela sezone. U subotu od 16.00 časova (TV Arena 1 Premium) gostuju Vojvodini na "Karađorđu" u 16. kolu Mozzart bet Superlige, a u utorak od 21.00 čas (TV Arena 1 Prmeium) igraju ključni meč UEFA lige šampiona protiv Jang Bojsa u Bernu.

Terner Barak Bahar svestan je izazova koji su pred njegovim timom, jer bukvalno od finiša jesenjeg dela, koji će se izvesno završiti večitim derbijem protiv Partizana u Humskoj, zavisi i projekcija ispunjenja zacrtanih ciljeva. A, oni su postavljeni veoma visoko...

"Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas", počeo je Bahar.
 
Piter Olanjinka se muči sa povredom.
 
"Mislim da Olanjinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olanjinke moći sutra da pomognu".


 
Bahar je pauzu iskoristio da dodatno analizira prethodne utakmice Crvene zvezde.
 
"Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu". 
 
Svestan je Bahar da susreti protiv Vojvodine i Jang Bojsa u UEFA Ligi šampiona mogu da preokrenu sezonu.
 
"S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist", rekao je Bahar.