UEFA Liga šampiona

Omladinci Partizana u sredu dočekuju Univerzitateu: Pokušaćemo da napravimo najbolji mogući rezultat

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 17:45
Omladinci Partizana u sredu dočekuju Univerzitateu: Pokušaćemo da napravimo najbolji mogući rezultat MN Press

Omladinci Partizana u sredu od 18.00 časova dočekuju Univerzitateu iz Krajove u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Omladinsku ligu šampiona (staza šampiona). Pobeda u Rumuniji golom Dušana Jovanovića daje crno-belima veru da će uspešno završti posao na stadionu u Humskoj i da će u drugom kolu protiv boljeg iz duela Šerif - Turan (prvi meč 1:0) pokušati da se plasiraju u nokaut fazu.

Trener Nenad Stojaković zna da će njgeovi izabranici dati sve od sebe da eliminišu Rumune i nastave sa dobrim partijama i rezultatima ove sezone.

"Bez obzira na uticaj pozitivnog rezultata iz Krajove moramo da budemo najbolji što možemo i mislim da su dečaci svesni toga. Fudbal je veoma lepa igra i ne postoji identična utakmica. Pokušaćemo da napravimo najbolji mogući rezultat sa onim što imamo trenutno od kadra", rekao je Stojaković za zvanični sajt kluba.

Mladi fudbaler Partizana Janko Jevremović veruje da je tim spreman za revanš.

"Spremamo se za svaku narednu utakmicu na isti način. Svaka ima svoju težinu. Igramo prvi put u istoriji kluba na našem stadionu Ligu šampiona za mlade. Daćemo sve od sebe da pobedimo, kao što smo i u Rumuniji", naveo je Jevremović.

 

 

Pobednik duela između Partizana i Univerzitatee igraće u drugom, finalnom kolu kvalifikacija sa boljim iz duela između Šerifa i Turana. Trener omladinaca Partizana navodi da je najvažnije imati cilj.

"Ja stalno pričam o tome, svaki dan, kako igračima tako i kod kuće, ali i novinarima. Važno je da mi napravimo danas mali korak kada je u pitanju ovaj trening, koji će nam pomoći da sutra budemo bolji, a onda kad je utakmica da budemo još bolji", istakao je Stojaković.