UEFA Liga konferencije

Trener Šerifa veruje u preokret: Imaćemo svoje šanse koje moramo da iskoristimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.02.2023 11:25
Trener Šerifa veruje u preokret: Imaćemo svoje šanse koje moramo da iskoristimo Tanjug/AP Photo/Sergei Grits

Fudbaleri Partizana i Šerifa sastaju se večeras od 18.45 (TV Arena 1 Premium) na stadionu u Humskoj u okviru revanš meča šesnaestine finala Lige konferencija. U prvoj utakmici u Tiraspolju kao pobednik je izašao srpski tim 1:0 (0:0) pogotkom Rikarda Gomeša.

Međutim, trener Šerifa, Roberto Bordin, je uprkos zaostatku od jednog gola uveren da njegova ekipa može da preokrene situaciju u svoju korist i plasira se u osminu finala:

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Imaćemo svoje šanse koje moramo da iskoristimo. Naš tim je vrlo dobro pripremljen i zaista se nadamo pobedi u ovom duelu. Spremni smo apsolutno, što znači da možemo da očekujemo rezultat koji će nam omogućiti da ostvarimo svoje ciljeve", rekao je Bordin, a zatim istakao da se raduje pravoj fudbalskoj atmosferi u Beogradu:

"U prvom meču smo igrali bez publike, koja nije imala priliku da podrži ni nas ni Partizan. Kada ima gledalaca na tribinama, to je veliki podsticaj za igrače i to može da utiče na rezultat", zaključio je Bordin.

Podsetimo, trener Partizana, Gordan Petrić, na raspolaganju neće imati suspendovanog Igora Vujačića, kao ni Patrika Andradea koji je povređen.