UEFA Liga konferencije

Čukarički u Leskovcu želi da popravi utisak iz Firence u UEFA Ligi konferencije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.11.2023 09:59
Čukarički u Leskovcu želi da popravi utisak iz Firence u UEFA Ligi konferencije MN Press

Fudbaleri Čukaričkog u Leskovcu (18.45, TV Arena 1 Premium) dočekuju Fiorentinu u četvrtom kolu Gruzpe F Lige konferencija. Težak poraz u Firenci (0:6) je obaveza više za Brđane da se danas prikažu u mnogo boljem svetlu i da se isprse pred favoritom.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Igor Matić ulogu favoritia dodelio je gostu, ali veruje da će njegov tim može odigrati dobru utakmicu.

"Veliki i kvalitetan protivnik je pred nama. Oduševljen sam Fiorentinom. Možda ih ne prati rezultat u prvenstvu, gledao sam ih protiv Juventusa, Empolija, Milana... Ali, to je jako dobar tim, koji konstantno napada. Očekuje nas kvalitetna utakmica, protiv izuzetnog rivala. Uvek govorim igračima da moramo da budemo hrabri, pa šta nam Bog da. Nismo imali mnogo vremena da spremimo ovu utakmicu, ali to neće biti alibi. Gledamo da odigramo dobru utakmicu. Fiorentina je svakako u našoj grupi favorit", rekao je Matić.

Gosti su došli bez Lukasa Beltrana i Majkla Kajodea, Nikola Milenković će osetiti travu modernog zdanja u Leskovcu pre nego što na njega kročći u dresu selekcije Srbije koja na ovom stadionu dočekuje Bugarsku (19. novembar, 15.00, TV Arena 1 Premium) u poslednjem meču kvalifikacija za EURO 2024. godine.

"Nećemo shvatiti utakmicu kao trening, već ćemo ozbiljno ući u ovaj duel. Trudićemo se da budemo efikasni kao u prvom meču. Želimo da pružimo kvalitetnu igru, to nam je nedostajalo u prvenstvu. Moramo da iskoristimo što više šansi, kako bi ovaj duel što bolje prošao za nas i dao nam samopouzdanje." izjavio je trener "viole" Vinćenco Italijano.

Grupa F

Čukarički - Fiorentina 18.45 (TV Arena 1 Premium)

Ferencvaroš - Genk 18.45 (TV Arena sport 2)

 

Standings provided by Sofascore