UEFA Liga Evrope

Ako moraš da ispadneš iz Evrope, onda je ovo najbolji način: Dejvid Mojes nije nezadovoljan izdanjem Vest Hema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 10:53
Dejvid Mojes Tanjug/AP Photo/Kin Cheung
Dejvid Mojes

Nisu uspeli fudbaleri Vest Hema drugu godinu u nizu da se plasiraju u polufinale nekog evropskog takmičenja. Prošle sezone im je čak pošlo za rukom da osvoje Ligu konferencija, a ove godine su zaustavljeni u četvrtfinalu kvalitetnijeg takmičenja UEFA, iz kojeg ih je eliminisao Bajer iz Leverkuzena.

Nemački tim je u prvom meču slavio golovima u finišu, a u četvrtak uveče je na isti način izbegao poraz u Londonu, pa će on biti taj koji će nastaviti borbau za trofej u Ligi Evrope.

 

 

Ipak, uprkos porazu, trener engleskog tima, Dejvid Mojes nije bio nezadovoljan, tim pre što su njegovi igrači odigrali zaista dobar meč i malo je nedostajalo da anuliraju prednsot rivala od dva gola.

"Imali smo priliku da pobedimo. Stvarali smo šanse i mislim da su moji igrači prikazali dobru partiju protiv izuzetno kvalitretnog tima. Ukoliko već moramo da ispadnemo iz Evrope, onda mislim da je ovo bio odličan način za to. Čestitam mojim igračima na dobroj partiji", rekao je Mojes kojeg su mediji u Engleskoj već uveliko "smenili".

Vest Hem trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli Premijer lige i u preostalih šest kola će pokušati da izbori još jednu evropsku vizu.