UEFA Liga Evrope

Italijano poziva na oprez: Ne smemo potceniti Čukarički, oni se nikada ne predaju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2023 16:33
Italijano poziva na oprez: Ne smemo potceniti Čukarički, oni se nikada ne predaju MN Press

Šef stručnog štaba Fjorentine Vićenco Italijano izneo je očekivanja pred susret 3. kola grupe F Lige konferencija protiv Čukaričkog, koji ćete od 21 sat moći da pratite na TV Arena 1 Premium.

Trener italijanskog tima rekao je da se klub sa Banovog Brda ne sme potceniti, a izdvojio i koju reč o lošem učinku njegovih napadača.

"Čukarički ima mladu ekipu i nikad se ne predaje. Uvek zadaju probleme i u igri su do samog kraja, što je i normalno sa timovima u Evropi. Čim nekoga potceniš, on te dovodi u nezgodnu situaciju. Ovo kratko vreme radili smo na tome da se poboljšamo. Možemo da ih ugrozimo, ali moramo da budemo konkretniji", rekao je Italijano i dodao:

"Čini mi se da Beltran može da igra uglavnom u špicu, a zbog svojih fizičkih karakteristika, krilo nije za njega. Radi dobro na treningu, ali pati od nedostatka golova. On i ostali napadači znaju da smo neke situacije mogli bolje da iskoristimo, odlučnije. Njihova veština nam je potrebna, ali i rad na ružnom poslu. Žao mi je što su postigli malo golova, ali ne mogu da kažem ništa o tome kako rade", zaključio je strateg Fjorentine.

U sastavu Viole neće biti Đakoma Bonaventure i Kristijana Biragija, dok se u tim vratio Žonatan Ikone nakon povrede.

Posle dva vezana remija Fjorentina je pod imperativom pobede u Firenci, a u ništa boljoj situaciji se ne nalazi i Čukarički, koji ima dva poraza u dosadašnjem toku takmičenja.
 

 

Standings provided by Sofascore