Superliga Srbije

TSC ponovo spojio tandem "zmajeva" Pantović-Ćirković

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2023 14:50
TSC ponovo spojio tandem "zmajeva" Pantović-Ćirković MN Press

TSC se ozbiljno priprema za predstojeću sezonu i kvalifikacije za Ligu šampiona. Trener Žarko Lazetić ponovo sklapa napadački mozaik posle prodaje Petra Ratkova RB Salcburgu za 4,5 miliona evra, a posle godinu dana u Bačkoj Topoli je spojio napadački tandem Voždovca iz sezone 2021/22 Aleksandra Ćirkovića i Miloša Pantovića.

Ćirković je pre godinu dana sa krova Tržnog centra otišao u Rusiju, branio je boje Krila Sovjetova i rešio da se vrati u zemlju. TSC i svi izazovi koji predstoje bili su mu veoma primamljivi, a posebno podatak da je Miloš Pantović izvagao da će mu biti bolje u Bačkoj Topoli nego u Humskoj.

Pantović prolazi lekraske preglede, danas ili sutra će biti promovisan u Bačkoj Topoli kao naslednik Ratkova u špicu. Sa Ćirkovićem je imao sjajnu saradnju u Voždovcu, kada se tu doda i sjajni Saša Jovanović, trener Žarko Lazetić će sigurno imati jedan od najbržih napadačkih "trozubaca" u Mozzart bet Superligi.

 

 

TSC je u dosadašnjem delu prelaznog roka ostao bez Ratkova, Juga Stanojeva, golmana Filipovića, a pristigli su Jovan Vlalukin (RFS), Nikola Simić (Vojvodina), Lazar Mićić (Loznica), Alksandar Ćirković (Krila Sovjetov), Petar Stanić (Crvena zvezda) i Miloš Pantović (Voždovac). Očekuje se još jedan napadač, Uroš Milovanović (Sporting Hihon) ima na stolu ponudu vicešampiona Srbije...