Superliga Srbije

Partizan izgubio trku za Pantovića: Napadač Voždovca bliži selidbi u TSC

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2023 11:17
Partizan izgubio trku za Pantovića: Napadač Voždovca bliži selidbi u TSC MN Press

Partizan je i drugi put u poslednjih godinu dana ostao kratkih rukava kada je u pitanju transfer napadača Voždovca Miloša Pantovića. Pre godinu dana su "zmajevi" tražili mnogo novca, a ovog leta bivši omladinac Crvene zvezde odlučio se da između crno-belih i TSC-a izabere vicešampiona Srbije iz Bačke Topole, koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pregovarali su u Humskoj dugo sa Voždovcem i Pantovićem, imali su osećaj da su pred transferom, ali se sve promenilo juče. Zato je i razočarenje veće...

"Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem. Imali dogovor sa Pantovićem, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumem, niti odgonotnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rešenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra...", rekao je sportski direktor Ivica Kralj za "Telegraf".

Posle prodaje Petra Ratkova u Salcburg, TSC je u potrazi za dvojicom napadača. Nisu uspeli u pregovorima sa veteranom Nemanjom Nikolićem i Filipom Holenderom, ali su bluzu da se pojačaju Urošem Milovanovićem (Sporting Hihon) i Pantovićem.