Superliga Srbije

Vlalukin pojačao konkurenciju u TSC na desnom beku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2023 18:23
Vlalukin pojačao konkurenciju u TSC na desnom beku FK TSC

TSC iz Bačke Topole počeo je pripreme za novu sezonu u kojoj će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, a i ako ne uspe u tome sigurno će osetiti grupnu fazu Lige Evrope. Vicešampion Srbije traži u napadu zamenu za Petra Ratkova koji je prodat Red Bul Salcburgu za 4,5 miliona evra, a negde na margini te potrage konkurenciju na desnom beku pojačao je Jovan Vlalukin. On je posle golmana Nikole Simića drugi oficijalno pojačanje.

Nekadašnji desni bek Partizana, uspešno je sarađivao sa trenerom Žarko Lazetićem u Metalcu i posle sezone u letonskom RFS, gde je igrao Ligu konferencija, stigao je u Bačku Topolu. Iskusni Miloš Cvetković tako je dobio dosta dobru alternativu a treenr Lazetić poznatog igrača za rotaciju.

 

 

Filip Holender neće pojačati napad "plavih" jer je Honved doneo odluku da mu je potreban za povratak u mađarsku elitu, a očekuje se dolazak Uroša Milovanovića iz španskog Sportinga. Nekadašnji golgeter Radnika želi u Bačku Topolu na pozajmicu, ostaje da se dva kluba usaglase oko visine obeštećenja. 

Očekuje se i da TSC ozvaniči dolazak Petra Stanića iz Crvene zvezde. Pregovori sa crveno-belima su trajali više od desetak dana.