Superliga Srbije

Miloš Milojević posle Čukaričkog: Bilo je dosta dobrih stvari na terenu danas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 16:57
Miloš Milojević posle Čukaričkog: Bilo je dosta dobrih stvari na terenu danas MN Press

U derbiju 22. kola Mozzartbet Superlige Crvena zvezda nije imala većih poteškoća protiv Čukaričkog. Slavila je 3:0 pred svojim navijačima, a prednost od dva gola stekla već nakon 17 minuta, golovima Aleksandra Kataija i Osmana Bukarija.

Posle utakmice, utiske je ukratko sumirao trener crveno-belih Miloš Milojević, koji je istakao da je bio zadovoljan pristupom svoje ekipe.

"Kompletan utisak je dobar. Bilo je dosta dobrih stvari na terenu danas. Iz takvog pristupa, došao je i rezultat i mislim da smo obradovali navijače sa puno šansi i sa dosta golova protiv jedne dobre ekipe. Možemo da budemo zadovoljni", rekao je Milojević za TV Arena sport neposredno po završetku utakmice.

Komentar meča dao je i strateg gostujućeg tima Dušan Kerkez.

"Mogu samo da čestitam Zvezdi. Zasluženo su pokazali da su bolji od nas u ovom trenutku. Čestitam im na pobedi i nema mnogo šta da se kaže...", iskren je bio trener "brđana".

Crvena zvezda je posle ovog meča upisala 60. bod na tabeli domaćeg prvenstva. I dalje je prva sa 14 bodova i utakmicom više od Partizana, dok je Čukarički na četvrtoj poziciji sa 41. bodom.

 

Standings provided by Sofascore