Superliga Srbije

Kapiten Partizana Slobodan Urošević karijeru nastavlja u Arisu iz Limasola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 14:56
Kapiten Partizana Slobodan Urošević karijeru nastavlja u Arisu iz Limasola MN Press

Posle pet sezona, 200 odigranih utakmica, 16 golova, Slobodan Urošević napusta Partizan. Kapiten crno-belih je dogovorio transfer u Aris iz Limasola, senzacionalno novog prvaka Kipra.

Brzo je 29-godišnji Beograđanin postao ljubimac navijača crno-belih, uvek je davao 100 odsto na terenu, bio je autor sjajnih izdanja, posebno u Evropi, nekih važnih pogodaka i uprava crno-belih je odlučila da mu zbog svega toga izađe u susret i pusti ga da za simbolično obeštećenje karijeru nastavi u inostranstvu, godinu dana pre isteka ugovora.

 

 

Aris iz Limasola je ove sezone iznenadio APOEL i AEK koji su se dugo borili za titulu i sjajnim partijama u plej-ofu preskočili su konkurente i ispisali klupsku istoriju. Beloruski trener Aleksej Špileuski je logično posle prve titule u istoriji kluba produžio ugovor do 2026. godine, ali i počeo brzo sa ojačavanjem tima za izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Urošević, koji je igrao u karijeri za Rad, BSK, Napredak i pet sezona Partizan ima više od 40 odigranih susreta priličnog isksutva u evrokupovima. Potpisaće trogodišnji ugovor sa Arisom, prenose mediji na Kipru.