Superliga Srbije

Veljko Nikolić stopama Uroševića: Igraće zajedno u Arisu iz Limasola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 11:57
Veljko Nikolić stopama Uroševića: Igraće zajedno u Arisu iz Limasola MN Press

Slobodan Urošević, levi bek i kapiten Partizana i Veljko Nikolić, vezni igrač Zvezde bili su rivali na terenu niz godina, ali od leta će biti saigrači u kiparskom Arisu. Novi šampion Kipra prvo je odbranu pre nekoliko dana pojačao bekom crno-belih, a od sinoć i veznim igračem crveno-belih.

Nikolić je fudbalsku školu prošao u OFK Beogradu, u 16 godina je prešao u Crvenu zvezdu i nagoveštavao je da će imati veliku karijeru. Dobio je šansu kod Vladana Milojevića, pa je zatim bio prvi izbor Dejana Stankovića, ali posle prvog talasa koronavirusa počeli su problemi za njega. Nekoliko povreda u nizu odvojili su ga da dugo od terena, na zimskim pripremama je pokazao da se vraća u formu, ali je usledila nova povreda.

 

 

"Veljko Nikolić napušta Crvenu zvezdu u kojoj je proveo dugi niz godina, uz dve pozajmice. U fudbalskoj akademiji, a potom i seniorskom timu, se oformio kao fudbaler, odigrao ukupno 121 utakmicu i postigao 30 golova. Veljo, puno sreće u nastavku karijere", saopštia je Crvena zvezda na svom nalogu.

 

 

Novi trener Barak Bahar nije imao Nikolića u ozbiljnim planovima, pa je 23-godišnji igrač napustio "Marakanu" i otišao u Aris iz Limasola. Ako bude imao sreće da se ne povredi, sigurno će njegov talenat i lucidnost u igri doprineti kiparskom šampionu da ostvari dobre rezultate.