UEFA Liga Evrope

Slobodan Urošević se oprostio od navijača: Hvala svima, Partizan zauvek!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.06.2023 11:47
Slobodan Urošević se oprostio od navijača: Hvala svima, Partizan zauvek! MN Press

Sada već nekadašnji kapiten Partizana Slobodan Urošević (29) zvanično se oprostio od crno-belog dresa posle provedenih pet sezona u Humskoj.

Levi bek beogradskog kluba trebalo bi da pređe u Aris iz Limasola u transferu vrednom 200.000 evra, kolika je inače izlazna klauzula za iskusnog defanzivca.

"Kao sada već bivši kapiten Partizana, koji je najlepši period igračke karijere proveo u Humskoj, ovo pismo želim da počnem i završim sa dve reči: ,,Partizan zauvek”. Jer gde god nas put naveo, za koji klub u životu zaigrali, ljubav koji imamo prema crno-beloj boji, strast i navijači koji nas bodre su našto što je nezamenjivo! I svako će reći da mu je teško kad odlazi i piše ove reči, ali kada provedete sve ove godine u Partizanu, kada źivite sa svakim njenim članom, kada se radujete i tugujete, to ostaje urezano u srcu, kao jedna porodica!", saopštio je Urošević i dodao:
 

"Zato, hvala svakom igraču, članu stručnog štaba,svakom zaposlenom na Teleoptiku, od portira,kuvarice, konobara,ženica koje brinu o nama…Ponosan sam što sam nosio kapitensku traku! Nisam ostvario san, da dignem pehar šampiona,ali u amanet to ostavljam novim generacijama i igračima koji ostaju! O tome koliko boli svaka izgubljena utakmica, koliko boli tabela na kojoj smo, jer ne pokazuje pravu sliku stvarnosti, to svakom svojom porom znamo mi koji smo svakog vikenda izlazili na teren! Ali pred ovom momcima je nova sezona, nova borba, nova želja i motiv! Podržite ih, poguraj te ih, jer oni sa vama žive za sveti grb! Nije uvek lako, ali je lepo navijati za Partizan! Partizan zauvek!", zaključio je srpski fudbaler.

Rođeni Beograđanin počeo je karijeru u Radu 2012. godine, da bi nakon toga nosio dresove BASK-a, Napretka, Levena i Partizana, gde je sakupio 200 nastupa.