Superliga Srbije

Urošević rezimirao urađeno: Daćemo sve od sebe da se ovakva sezona više ne ponovi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2023 12:13
Urošević rezimirao urađeno: Daćemo sve od sebe da se ovakva sezona više ne ponovi MN Press

Kapiten Partizana, Slobodan Urošević, je u subotu u pobedi nad Voždovcem (2:1) zabeležio svoj jubilarni 200. nastup u crno-belom dresu.

Povodom pomenutog jubileja, ali i kraja sezone, levonogi defanzivac je rezimirao takmičarsku godinu i sabrao utiske. 
Partizan je četvrti na tabeli i igraće kvalifikacije za Ligu konferencija, što zasigurno nije bio cilj na početku sezone:

"Znaju se kakve su ambicije svaki put kad sezona počinje. Bilo je turbulentno, taman napravimo rezultat, pa sve prospemo i tako nekoliko puta, što je dovelo do toga da smo dosta uprskali. Nikom ne može da bude teže nego nama igračima. Mi nosimo ovaj dres. Saglasan sam sa navijačima, imaju pravo da budu nezadovoljni, ali niko krivicu ne oseća više od nas. Niti je kome teže. Nismo zaslužili da budemo na ovom mestu, međutim, to je život, takav je fudbal. Daćemo sve od sebe da se ovakva sezona više ne ponovi", rekao je Urošević, pa dodao:

 

 

"Navijačima bih poručio da budu uz nas. Imaju pravo da izraze nezadovoljstvo, ali samo jedan Partizan imamo. Moramo u ovim teškim vremenima da budemo zajedno. Otkako sam u klubu, nikad nijednom treneru nije bilo lako da preuzme posao, uradio je i Igor Duljaj sve što je bilo do njega, mi smo dali sve od sebe, neki rezultati se nisu poklopili i trudićemo se da to popravimo naredne sezone".

Za kraj, osvrnuo se i na svoj jubilej:

"Srećan sam što sam uspeo da stignem do te brojke, ponosan što sam sve ovo vreme branio boje Partizana. Videćemo šta će biti... Meni je ovo već šesta godina, potrefilo se da baš poslednja prvenstvena utakmica u sezoni bude moja 200. Nadam se da će ih biti još, ali videćemo", podvukao je Urošević.