Superliga Srbije

Duljaj nakon pobede: Da li neko može da bude zadovoljan nakon četvrtog, trećeg ili drugog mesta?

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

27.05.2023 22:05
Duljaj nakon pobede: Da li neko može da bude zadovoljan nakon četvrtog, trećeg ili drugog mesta? MN Press

Trener fudbalera Partizana, Igor Duljaj, govorio je za TV Arena sport nakon utakmice Partitana i Voždovca.

Njegovi izabranici nadigrali su "zmajeve" sa 2:1 i tako se pobedom oprostili od sezone 2022/23.

"Mogu jednim delom da budem zadovoljan, posebno prvim poluvremenom, mogli smo i 3-4 gola da postignemo. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi. Ja ih veoma poštujem, to je tim koji želi da igra fudbal. U nastavku sam i ja ubacio mlade igrače da vidim kako će pariratim mladim igračima Voždovca, dao sam im priliku i ovom prilikom čestitam Stjepanoviću na debiju'', rekao je posle meča trener Partizana.

Ostaje pitanje da li će Duljaj ostati na klupi Partizana i sledeće sezone.

"Što se tiče moje budućnosti, videćemo sledeće nedelje. Treba da se napravi neka dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan sa četvrtim, ili trećim, ili drugim mestom? Ne. Moramo da znamo u kojim smo okolnostima bili. Ako sam ja problem, to je najlakše rešiti", jasan je Duljaj.

Trener Voždovca Marko Savić bio je vidno ljut na svoje igrače zbog onoga što su pokazali u prvom poluvremenu.

"Odigrali smo kao da je kraj sezone, a ne kao još jedna normalna utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu. Nadam se da nam je ovo lekcija posle koje nikada više ovako nećemo igrati ni na treningu, a kamoli protiv najvećeg kluba ili jednog od dva najveća kluba u zemlji. Nema opravdanja. Sezona je bila uspešna, ai neke stvari moramo da popravimo i na tome ćemo raditi u narednom periodu", rekao je Savić.