Superliga Srbije

Igor Duljaj besan posle poraza: Suđenje ne komentarišem, njemu na obraz

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

13.03.2024 20:00
Igor Duljaj, trener Partizana MN Press
Igor Duljaj, trener Partizana

Fudbaleri Partizana napravili su veliki kiks i izgubili na svom stadionu od Napretka 1:0 i tako potencijalno prepustili prvo mesto Crvenoj zvezdi, koja trenutno igra svoj meč 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša.

Trener crno-belih, Igor Duljaj, govorio je za medije posle utakmice, a prvo je istakao da ne želi da komentariše suđenje.

"Uvek sam govorio da suđenje neću da komentarišem. Kada vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča. Toliko. Njemu na obraz. Ali, suđenje ne komentarišem", počeo je Duljaj,

Potom je istako da ne smatra da Partizan nije bio na nivou.

"Koliko smo imali šansi? Samo Baždar pet? Onda ne možete da kažete da nismo bili na nivou. Kada se izgubi, onda zavisi iz kakvog ugla gledate. Da li smo igrali dobro? Nismo. Ali, šanse smo stvarali. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji nastupaju pod injekcijama, Saldanja nije tu, Severina je na prošloj utakmici isključen, ali to ne umanjuje pobedu Napretka".

Samed Baždar je propustio veliki broj prilika, a da je u tim situacijama bio Mateus Saldanja, ko zna šta bi bilo...

"On je igrač koji nam je neophodan, to se primećuje na mnogim utakmicama, pogotovo u nekim situacije u kojima je, recimo, danas bio Baždar. A, njemu ne zameram, jer je mlad, ima dosta prostora za njega. Ali, drugi igrač kao što je Saldanja lakše bi rešio te situacije", rekao je Duljaj.

Ipak, ekipa Paritizana nema puno vremena za očajavanje, pošto je već za vikend na programu utakmica sa Mladosti iz Lučana.

"Teško je igračima palo ovo danas zbog mnogih stvari, oni imaju apsolutnu moju podršku, gledamo svoje dvorište i znam da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jaći. Mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati".

Za kraj, Duljaj je rekao da ne sumnja u pobedu Zvezde u Nišu.

"Sigurno će pobediti u Nišu, tu ne treba da se postavlja pitanje. Na nama je da radimo, imamo izuzetno važnu utakmicu u nedelju. Kao da su mnogi čekali da se spustimo niže na tabeli, pritisak je sada na drugima. Govorio sam da moja ekipa nema pritisak rezultata, igramo časno, momci pošteno odrađuju sve ono što zahteva fer-plej", završio je Igor Duljaj.