Superliga Srbije

Kvinsi Menig zadovoljan: Pronašli smo formu, ovako do kraja sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 10:04
Kvinsi Menig zadovoljan: Pronašli smo formu, ovako do kraja sezone MN Press

Holanđanin Kvinsi Menig bio je strelac prvog gola u pobedi Partizana protiv Radničkog 1923 (2:1) u susretu 35. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, čime su crno-beli potvrdili da su konačno pronašli potrebnu formu.

Istina, čini se da su igrači trenera Igora Duljaja do nje došli previše kasnom jer su šanse za osvajanje druge pozicije koja vodi u Ligu šampiona gotovo nemoguće, budući da TSC nakon pobede protiv Voždovca i Čukarički posle tirjumfa protiv Novog Pazara imaju po četiri boda više, ali se u Humskoj ne predaju.

Ističe Menig da je cilj njega i njegovih saigrača da do kraja sezone zabeleže još dve pobede, a da će od naredne sezone Partizan ponovo biti konkurentan za titulu.

"Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice, a prva je protiv Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati. Osećam da imamo daleko više samopouzdanja nego što je to bio slučaj ramje, a fudbal ej igra u kojoj sve potiče iz glave. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. A ako se loše osećaš, to se vidi na terenu", rekao je Menig za zvanični klupski sajt.

Brzonogi prvotimac tima iz Humske je naglasio da je atmosfera u ekipi odlična, da su on i njegovi saigrači svesni da rezultati koje su pružali nisu na nivou renomea kluba i da je njihov osnovni cilj da pokušaju to da isprave.

"Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda dobro počnemo novu sezonu. Svesni smo svega! Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa večitim rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači", naglasio je Menig,