Superliga Srbije

Duljaj pred Voždovac: Ne opterećujem se protivnikom, tražio sam kaznu za Dijabatea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.04.2023 15:47
Duljaj pred Voždovac: Ne opterećujem se protivnikom, tražio sam kaznu za Dijabatea MN Press

Fudbaleri Partizana u sredu od 16.30 (TV Arena 1 Premium) dočekuju Voždovac u okviru 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Iz tabora crno-belih je saopšteno da je klub u stalnom kontaktu sa Zajednicom Superlige Srbije i da očekuju konačnu odluku da li će utakmice 29. kola Superlige Srbije biti odigrane po planu zbog loših vremenskih uslova i snega koji pada širom zemlje.

Trener Partizana, Igor Duljaj, je pred meč sa "zmajevima" izneo svoja očekivanja:

"Voždovac igra dobar i kvalitetan fudbal. Imaju dobrih pojedinaca, igraju kvalitetno. Gledao sam dosta njihovih utakmica. Ja se ne opterećujem njima, već kako ćemo mi da izgledamo. Bez obzira što igrači pričaju da nemaju samopouzdanja, ja to na treningu ne vidim. Na treningu rade disciplinovano i na visokom nivou. Međutim, kada dođu utakmice, onda je i ulog veliki, samim tim je i veći pritisak. Videćemo kako će biti protiv Voždovca, ali je sigurno da neće biti lako. Pokušavam da utičem pričom na igrače. Bilo bi dobro da lociramo problem, jer bi ga lako rešili", rekao je Duljaj na konferenciji, pa se osvrnuo na poraz od Vojvodine (1:2) u prethodnom kolu:

 

"Primili smo naivno prvi gol, a i drugi. U fudbalu, kao i u životu ne postoje male stvari. Ima tu dosta stvari koje moraju da se isprave, a to je rad i samo rad. Nije dobro kada Partizan ne napravi šansu. Možete da igrate loše, ali ako ne stvarate šanse onda niste opasni po protivnički gol. Tek u finišu meča sa Vojvodinom smo stvorili neke šanse. Prva i svaka naredna utakmica je za nas najvažnija", dodao je Duljaj.

Napadač crno-belih, Fuseni Dijabate, još uvek nije stigao u Srbiju, te neće biti na raspolaganju ekipi za narednu utakmicu:

"Tražio sam od rukovodstva kluba da Fuseni Dijabate bude kažnjen kada se vrati. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Svaki igrač u svom ugovoru mora da plati penale, ako ne ispoštuje svoje obaveze. Sa ovakvom situacijom se još nisam susreo. Veoma je teško da pričam o Dijabateu, jer želim da se usredsredim na igrače koji su trenutno ovde", podvukao je Duljaj.

Podsetimo, Partian je trenutno na četvrtoj poziciji domaćeg šampionata sa 54 osvojena boda, četiri manje od TSC-a i dva od Čukaričkog.