Superliga Srbije

Duljaj: Malo me brine što se ekipa zadovoljila posle 2:0

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2024 22:18
Igor Duljaj i Slavko Matić MN Press
Igor Duljaj i Slavko Matić

Trener Partizana Igor Duljaj nije bio preterano zadovoljan u prvih pola sata meča sa Novim Pazarom, što se videlo po njegovim burnim reakcijama i sugestijama igračima.

Ipak, posle gola Ksandera Severine, mnogo je više bilo pozitivnih stvari u igri crno-belih što je doneo i drugo gol Danijela Kastilja, niz lepih akcija. 

"Tri vežna boda, pohvalio bih oba tima koji su igrali otvoren fudbal. Bilo je dosta šansi, kako sa naše, tako i sa njihove strane. Posebno u drugom poluvremenu gde se naša ekipa malo zadovoljila i to je nešto što može da nas zabrine protiv ekipa koje popstignu gol i onda možemo da uđemo u problem. Bilo je šansi, dobrih poteza, nekih stvari koej smo radili na treninzima i naravno da nam je uvek lakše kada imamo jednu finu podršku naših navijača koji su došli u velikom broju. Čestitke mojim momcima, a kolegi Matiću, znam da će ovu ekipu dovesti na svoj željeni nivo", rekao je trener Partizana Igor Duljaj za TV Arena sport.

Slavko Matić nije imao mnogo vremena za rad u Novom Pazaru.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Malo dana-više dana, ne treba tražiti alibi. Morali kroz duel sa Partizanom da se pripremamo za Kup utakmicu koja nam je sada najvažnija. Partizan je bio bolji, ali falila nam je i malo sreće, imali smo na 0:0 dve 'mrtve' šanse preko Šćepovića i Ljajića. A, to preokreće tok utalmice. Falila nam je kod tog penala, ofsajd za malo. Onako kako ja želim da ekipa izgleda pokazivali smo na trenutke. Pokazivali smo u nekim momentima ideju, Partizan nas je fizički nadtrčao. Novi Pazar ne trči dovoljno, za to je potrebno vreme. Moram da čestitam i mojim momcima na želji i volji, došli smo da igramo protiv Partizana. Oni su veliki klub, znamo gde smo došli, ali smo imali želju da pobedimo. Mojim momcima želim u nastavku da imaju više sreće i više rada", rekao je Matić.