Superliga Srbije

Igor Duljaj i trener Pazara u zagrljaju na pres konferenciji: Nije kolega bilo je šansi na obe strane...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 20:03
Igor Duljaj i trener Pazara u zagrljaju na pres konferenciji: Nije kolega bilo je šansi na obe strane... FK Partizan

Uz dosta muke, fudbaleri Partizana uspeli su da slave minimalnim rezultatom na teškom gostovanju u Novom Pazaru  i nastave pobednički niz u Superligi Srbije. Bilo je šansi na obe strane tokom čitave utakmice, uz nešto veću inicijativu Pazaraca u drugom poluvremenu. 

Pa je nakon utakmice trener crno-belih Igor Duljaj izjavio da je remi možda bio i realniji ishod večeras. Što je i ponovio na konferenciji za medije, gde se dogodila i nesvakidašnja situacija...

Naime, tokom pres konferencije, koja je protekla u lepom ambijentu, gde su oba trenera razmenjivala komplimente, strateg Pazaraca Siniša Dobrašinović izjavio je da je Partizan zasluženo pobedio, da bi potom pohvalio Igora Duljaja lepim rečima - "skidam mu kapu na radu i na iskrenosti sa kojom nastupa u javnosti i želim da ostane što duže u Partizanu". Na šta mu Duljaj nije ostao dužan. Ustao je i zagrlio kolegu...

A, ovako je protekao razgovor...

"Dali smo gol, ali moram da napomenem da bi bilo najpravednije da je rezultat bio nerešen, jer su oba tima imala dosta šansi, i Pazar i Partizan, jer su i golman našeg tima i Pazara bili aktivni i ne bi bilo nezasluženo i da je bio remi", rekao je Duljaj prvo, na šta se nadovezao Dobrašinović:

"Čestitam Partizanu i na kraju, treba da kažem da je možda i zaslužen rezultat kakav jeste", rekao je trener Novog Pazara.

Igor Duljaj se "pobunio":

"Nije kolega, nije. Bilo je šansi na obe strane", rekao je strateg Partizana.

A, onda je Dobrašinović "poentirao"...

"Bilo je šansi, ali kad se završi 1:0, nemam šta da kažem. Čestitam vam i na radu i pre utakmice sam rekao da sam bio jako skeptičan i sumnjao sam kako ćeš da izvučeš ekipu iz evropskih neuspeha. Skidam kapu na radu, na iskrenosti sa kojom nastupaš u javnosti. Želim ti da ostaneš što duže u Partizanu, sve najbolje i to je to".

"Kolega, sada moram da te zagrlim", ustao je Duljaj i zagrlio trenera Pazara.
 

Inače, Partizan je slavio golom Ksandera Severine u drugom minutu utakmice, a u Novom Pazaru stigao je 12. uzastopne pobede u domaćem prvenstvu.