Superliga Srbije

Duljaj posle trijumfa nad Novim Pazarom za Arenu: Bili smo previše opušteni, to nije dobro

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

08.05.2023 22:10
Duljaj posle trijumfa nad Novim Pazarom za Arenu: Bili smo previše opušteni, to nije dobro MN Press

Fudbaleri Partizana su rutinski došli do pobede nad Novim Pazarom 2:0 (1:0) na svom terenu, ali pred praznim tribinama.

Golove za crno-bele postigli su Zlatan Šehović u trećem i Rikardo Gomeš u 82. minutu utakmice, pa tako doneli svom timu tri boda i približili ga na samo četiri zaostatka u odnosu na Čukarički i TSC.

Šef stručnog štaba domaćeg tima, Igor Duljaj, je neposredno nakon utakmice pred kamerama TV Arena sport istakao da mu se nije dopala prevelika doza opuštenosti kod njegovih izabranika:

"Rezultat 2:0, nismo ušli 100 odsto u utakmicu. Postigli smo gol na vreme, ali smo posle toga bili prilično opušteni. To nije mi se svidelo, bez obzira što Pazar nije bio u punom sastavu, to je možda uticalo da budemo opušteniji što nije dobro. Sa druge strane Pazar je igrao organizovao i borio se, na tome im čestitam, dali su svoj maksimum danas", rekao je Duljaj, pa odgovorio na pitanje o pritisku koji izaziva borba za drugo mesto:

"Ja sam smiren što se toga tiče, igrači sigurno imaju veći pritisak od mene. Dokle god postoji šansa treba da se borimo i gledamo svoja posla", zaključio je Partizanov stručnjak.

Trener Novog Pazara, Davor Berber, je uprkos porazu bio zadovoljan borbom koju su njegovi igrači pružili na terenu:

"Pozitivno je to što smo svi ovu utakmicu shvatili veoma ozbiljno, dali smo maksimum. Presekao nas je taj gol na početku, ali mislim da smo se pokazali u boljem svetlu nego ranije. Dao sam šansu nekim novim igračima, to ide sve na bolje, tako da ćemo ove tri utakmice do kraja odraditi najbolje što budemo mogli", rekao je Berber, pa prokomentarisao činjenicu da njegov tim nije postigao pogodak na šest vezanih utakmica:

"Samo koncentracija u završnici. Hoćemo, imamo volju, ali smo brzopleti. Verujem da če već od sledećg kola sve biti bolje", podvukao je Berber.

Do kraja sezone je ostalo još tri kola, Partizan trenutno ima 64 boda i u velikoj je borbi za neko od mesta koja vode u Evropu, dok je Novi Pazar šestoplasiran sa 50 bodova, bez šansi za međunarodnu scenu.