Superliga Srbije

Duljaj poziva navijače u Humsku: Da zajedno pobedimo Novi Pazar

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.04.2024 12:03
Trener Partizana, Igor Duljaj MN Press
Trener Partizana, Igor Duljaj

Trener fudbalera Partuzana, Igor Duljaj izjavio je na konferenciji za medije pred meč sa Novim Pazarom da je, bez obzira na ime protivnika, za njegov tim svaka utakmica derbi.

Šef stručnog štaba tima iz Humske je prizano da je njegov tim pun samopouzdanja nakon što je protiv Voždovca u minulom kolu izvojevana pobeda u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

"Za nas je svaka utakmica derbi, bez obzira na ime protivnika. Mi ulazimo u ovu utakmicu sa malo više optimizma, zbog načina na koji smo došli do pobede na Voždovcu. To je mnogo značilo igračima. Pokazali smo karakter i da se nikada ne predajemo i osvojili smo tri važna boda. Tako da ovu utakmicu dočekujemo u pozitivnoj atmosferi. Klub je izašao u susret i obezbedio besplatan ulaz, igra se u 20.00 časova uveče i želeo bih da sutra bude što više naših navijača jer se ponovo pokazalo koliko su nam potrebni. Imam jednu želju, ne znam da li će mi se ostvariti, a to je da kada igrači Partizana postignu gol jednom otrče ka našem jugu", istakao je Duljaj i dodao:

"U Novom Pazaru ima mnogo igrača koji su igrali u Partizanu. Došao je nov trener i uvek kada dođe do smene na klupi dođe do određene reakcije tima, igrači žele da se dokažu novom šefu. Tu je dosta bivših igrača Partizana, Ljajić, Suma, Bojat, Petković, Momčilović. Ekipa koja se bori za plej-of, imaju svoje ambicije, ali mi imamo cilj da na svom terenu osvojimo tri boda".

Igor Duljaj je potom pričao o statusu trenera u Srbiji i o tome kako je od dolaska u Partizan konstatno suočava sa priča o smeni.

"Teško je u mesec dana uigrati tim i ostvariti rezultate. Kada sam ja u pitanju, još od Slovenije su postojale indicije da mi se tražila zamena. Generalni direktor je imao veliki pritisak da se ja smenim. U tom slučaju mene je zaštitilo moje ime i trag koji sam ostavio kao igrač Parizana. Da toga nije bilo ja bih bio smenjen još nakon priprema. Tako da, uvek treba da stanete iza trenera ako ste ga doveli i verujete u njega. Naravno ukoliko to ne ide u željenom pravcu svaki trener oseti kada treba da ode. Ali kažem, kao i timu i treneru je potreban kontinuitet", zaključio je Duljaj.

Meč 29. kola Mozzzart Bet Superlige na programu je u nedelju, 7 aprila od 20.00 časova uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.