Superliga Srbije

Duljaj: Žao mi je što neće biti publike, Novi Pazar je crno-beli grad

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.11.2023 15:10
Duljaj: Žao mi je što neće biti publike, Novi Pazar je crno-beli grad MN Press

Partizan u ponedeljak gostuje u Novom Pazaru (15.00, TV Arena 1 Premium), u meču 14. kola Mozzart bet Superlige, a trener Igor Duljaj žali što neće biti publike jer je Novi Pazar "crno-beli" grad.

"Žao mi je što neće biti publike koja kreira pravu brazilsku atmosferu, a poznato da je Pazar crno-beli grad, dosta je naših navijača tamo, veliki broj igrača je prešao u Partizan, dosta prijatelja imamo tamo, ali na terenu je sasvim drugačije, jer su Ljajić, Suma, Šćepović i ostali motivisani protiv nas", rekao je Duljaj pred utakmicu koja se igra u ponedeljak od 15 časova u Novom Pazaru.

Naveo je i da izuzetno ceni ekipu Novog Pazara. 

"Kolega Dobrašinović odlično vodi ekipu, koja je bila pred pobedom nad TSC-om, savladala Čukarički, izbacila Železničar iz Kupa Srbije. Ne hvalim, već pričam šta i kako jeste.Znamo da smo tamo poslednji put izguboli, ali nismo gledali taj meč. Strah te tera da budeš oprezan".

Partizan je u seriji od 11 pobeda, a Duljaj ističe da je svestan da će taj niz jednom stati. 

"Kamion sa jajima je spreman. Prvi put kad kiksnemo, a to će se desiti... Važno je da tim bude koncentrisan", rekao je on.

Govoreći o iznenadnoj poseti navijača u subotu popodne u "Zemunelu", kad su podržali igrače pošto zbog kazne neće biti u Novom Pazaru, Duljaj je rekao da je ekipi to prijalo.

"Prija kad vas neko tako lepo iznenadi, na radost igrača i nas iz stručnog štaba. To pokazuje da imamo veliku podršku, navijači su važan faktor, vole klub, mnogo nam znače", zaključio je trener crno-belih.