Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Zvezda prva izlazi na teren, ubrzo posle nje će i Partizan protiv Lučanaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.01.2024 10:38
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana FK Crvena zvezda/FK Partizan
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana

Fudbaleri Crvene zvezde odigrače od 13.00 časova drugi kontrolni meč tokom priprema na Kipru, a ovoga puta rival srpskom šampionu biće mađarski Zalaegerseg.

Biće to druga provera za ekipu trenera Vladana Milojevića na Kipru, a prvi je bio u sredu protiv tamošnjeg drugoligaša Akritasa koji je nakon mnogo uzbuđenja završen 3:2 u korist crveno-belih.

 

 

Očekuje se da će povratnik na klupu tima sa stadiona "Rajko Mitić" priliku ponovo pružiti svim igračima kako bi video ko je u ovom trenutku koliko spreman, a tek u kasnijim mečevima će minutaža biti povećavana, odnosno smanjivana određenoj grupi prvotimaca.

Prvog dana vikenda uvodnu proveru na Kipru imaće i fudbaleri Partizana koji će od 13.30 časova odmeriti snage protiv Mladosti iz Lučana.

Trener Igor Duljaj će, takođe. pružiti priliku svim igračima koji su mu na raspolaganju, a na tribinama će biti i Denil Kastiljo koji je rano jutros stigao u bazu crno-belih čiju je opremu zadužio na šest meseci kao pozajmljen fudbaler ukrajinskog Šahtjora.

 

 

Oba meča "večitih" na Kipru biće prenošeni na kanalima TV Arena sport. Deul Crvene zvezde i mađarskog zalaegersega na TV Arena 2 Premium, a susret poznanika iz Mozzart Bet Supelrige Srbije na TV Arena 3 Premium.