Superliga Srbije

Zvezdino dete se seli u Premijer ligu, ali ostaje na pozajmici: Aston Vila daje devet miliona za Kostu Nedeljkovića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.01.2024 20:06
Kosta Nedeljković u dresu Crvene zvezde MN Press
Kosta Nedeljković u dresu Crvene zvezde

Možda je Crvena zvezda mogla i više novca da dobije da je sačekala još malo, ali će u Ljutice Bogdana stići 9 miliona evra na ime transfera Koste Nedeljkovića. Mozzart Sport prenosi kako je Aston Vila postigla dogovor sa aktuelnim šampionom Srbije, a mladi bek će ostati na pozajmici u Beogradu do kraja sezone.

Nedeljković je šansu u prvom timu crveno-belih dobio prethodnog leta, kada ga je Barak Bahar poveo na pripreme. Od tada je postao povremeni starter i standardnan član seniorske ekipe. Selektor Dragan Stojković je čak najavio kako ima u planu da talentovanog beka pozove na okupljanje za naredno okupljanje reprezentacije.

Bilo je raznih spekulacija kada je u pitanju transfer mladog fudbalera. Iako su se spominjala imena raznih klubova, najkonkrentija je bila očigledno Aston Vila. Čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić" su govorili kako Nedeljković i Jovan Mijatović nisu na prodaju, ali je očigledno došlo do promene planova.

Upravo se i za Jovana Mijatovića veruje da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Ostaje da vidimo da li će osamnaestogodišnji napadač krenuti stopama saigrača iz zadnje linije, prema navodima medija Njujork je ponudio osam miliona evra plus još dva kroz bonuse...