Superliga Srbije

Biser Zvezde posvetio pobedu navijačima: Ništa lepše nego kada date gol za pobedu na Marakani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2023 14:20
Biser Zvezde posvetio pobedu navijačima: Ništa lepše nego kada date gol za pobedu na Marakani FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, uz dosta muke, na kraju pobedila je Javor 3:2 u meču 12. kola Superlige Srbije, a junak Beograđana i strelac odlučujućeg pogotka bio je mladi Jovan Mijatović. 

Napadač Zvezde postigao je gol u 79. minutu, a nakon utakmice u Beogradu, za klupski sajt govorio je koliko mu znači ovaj pogodak, kao i upisana tri boda pred duel sa Lajpcigom u Ligi šampiona (25. oktobar, 21:00, Arena 1 Premium).

"Ne postoji ništa lepše u fudbalu od toga da na Marakani postignete gol za pobedu. Osećam se odlično. Mislim da smo igrali dobro, ali nam je falilo malo sreće u završnici, pa smo u prvom poluvremenu pogađali i stative i prečke. No, uspeli smo da ostanemo prisebni i da na posletku trijumfujemo, te upišemo tri boda pred utakmicu protiv RB Lajpciga. Pokazali smo karakter, i to je ono što je bitno pred utakmice koje slede. Nastavićemo da se borimo za Zvezdin dres", rekao je Mijatović.
 

Talentovani napadač priznao je da se dobro snalazi na zemlji, ali i u vazduhu, čemu svedoči i sjajan pogodak protiv Ivanjičana.

"Imam veliki odraz, mislim da je to genetski, ali u svakom slučaju mi izuzetno znači kada to mogu da primenim na terenu i postignem gol. Meni je zaista bitno da igram, tako da se radujem svakoj utakmici, bez obzira da li nastupam za omladince ili Grafičar. Naravno, najviše volim da igram za prvi tim Zvezde, ali sam svestan da je ispred mene još mnogo rada i truda. Zahvalio bih se i navijačima, posvećujem im gol, jer nam 90 minuta daju vetar u leđa. Juče je krenula da pada kiša u jednom trenutku, a oni su sve glasnije pevali, hvala im na tome", zaključio je Jovan Mijatović.
 

 

Standings provided by Sofascore