Superliga Srbije

Lider Bundeslige se uključuje u trku za bisera Crvene Zvezde: Jovan Mijatović i šampion Srbije su na potezu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.01.2024 13:10
Jovan Mijatović u dresu Crvene zvezde MN Press
Jovan Mijatović u dresu Crvene zvezde

Nakon Koste Nedeljkovića, Jovan Mijatović bi mogao da bude još jedan višemilionski izlazni transfer Crvene zvezde. Nakon što je direktor kluba, Zvezda Terzić otkrio da je Monpelje zainteresovan za mladog napadača, stigla je i ponuda Mančester sitija koji bi Mijatovića odmah prosledio na pozajmicu u Njujork siti u MLS.

Ipak, tu nije kraj. Nemački mediji prenose kako se u trku za taletovanog ofanzivca uključio i Bajer iz Leverkuzena. "Farmaceuti" će veći deo drugog dela sezone biti bez Viktora Bonifejsa. Najbolji strelac ekipe će zbog povrede pauzirati do aprila, što značajno umanjuje šanse Leverkuzena u borbi za titulu u Bundesligi.

 

 

Tim Ćabija Alonsa se tako okrenuo opcijama na tržištu gde se pojavilo ime Zvezdinog napadača. Mijatović bi predstavljao zalog za budućnost nemačkog kluba, jer je jasno da bi Bonifejs na leto mogao da napusti Bajer usled fantastične polusezone iza sebe. 

Sada su uprava Crvene zvezde i Jovan Mijatović na potezu. Navijači bi sigurno želeli da dete kluba ostane makar do kraja sezone na stadionu "Rajko Mitić", videćemo da li su to planovi i čelnih ljudi u klubu.