Superliga Srbije

Zvezdin biser Kosta Nedeljković: Učeni smo da uvek idemo na pobedu

komentari (0)

Izvor: FK Crvena zvezda

05.07.2023 14:27
Zvezdin biser Kosta Nedeljković: Učeni smo da uvek idemo na pobedu MN Press

Mladi fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković izjavio je danas da će dati sve od sebe da pomogne ekipi da u narednoj sezoni ostvari što bolje rezultate u svim takmičenjima.

Nedeljković je odigrao 73 minuta za "crveno-bele" u jučerašnjoj pobedi nad Zenitom (2:1) u Prezident kupu u Sankt Peterburgu.

Kosta Nedeljković rođen je 16. decembra 2005. godine u Smederevu.

"Odlična utakmica za nas. Dobro smo stajali sve vreme, intenzitet je bio izuzetno visok, a pokazali smo da možemo, ne samo ispariramo Zenitu, već da ih savladamo. Uspeli smo da prenesemo sve ono što radimo sa treninga na utakmicu, na taj način smo postigli prvi pogodak i možemo da budemo zadovoljni. Pred nama su dve izuzetno važne utakmice, bitno je da se što bolje pripremimo za njih, jer smo svesni da nas ovakav nivo fudbala očekuje i u Ligi šampiona. U Crvenoj zvezdi smo učeni i svesni toga da se uvek ide na pobedu", rekao je Nedeljković, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da se prilagodio zahtevima seniorskog tima Crvene zvezde.

"Osećaj je neverovatan. Prošao sam Zvezdinu školu, došao sam iz Smedereva u Beograd da bih ostvario san i zaigrao za klub koji volim. To nema cenu. Tako da, tu sam, slušam, radim i daću sve od sebe da pomognem ekipi da ostvarimo što bolje rezultate. Mislim da sam se prilagodio, nemam tremu, ali sve je lakše uz ovako dobre saigrače i stručni štab", dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Nedeljković je naveo da dobro podnosi treninge Crvene zvezde.

"Značio mi je i period od šest meseci u Grafičaru i rad sa Markom Neđićem, kao i generalno iskustvo koje sam stekao u radu sa seniorima. Slobodno vreme provodim sa cimerom Šljivićem, ali i ostalim drugarima koje znam iz Zvezdine škole - Mijatovićem, Stankovićem i Lučićem", zaključio je fudbaler Crvene zvezde.