Superliga Srbije

Marko Kerkez u štoperskom paru Spartaka sa prezimenjakom Dejanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 15:50
Marko Kerkez u štoperskom paru Spartaka sa prezimenjakom Dejanom Instagram/Spartak ŽK

Spartak iz Subotice ima dva tandema igrača sa istim prezimenom. Pored dvojice Aleksa Đurasovića, od prolećne polusezone Mozzart Bet Superlige će u timu imati i dvojicu Kerkeza, starosedeoca Dejana i pridošlicu Marka.

Kako je najavio sportski direktor Ljubiša Dunđerski, Subotičani su počeli sa "pojačavanjem konkurencije" na potrebnim pozicijama. Posle Nemanje Krsmanovića u tim je stigao još jedan mlad i perspektivan fudbaler Marko Kerkez.

 

 

Mladi 23-godišnji defanzivac napustio je novosadsku Mladost GAT i potpisao ugovor na tri i po godine sa subotičanima. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za mađarski Đer, te Rad, Kabel, Stanišić i Vojvodinu i moguće je da u nekom momentu zaigra sa iskusnijim prezimenjakom Dejanom, standardnim članom prve postave minule jeseni.

 

 

Subotičani su 9. januara započeli pripreme, trener Nenad Lalatović je odradio plan i program, a ekipa se seli na Kipar 14. januara gde će odigrati nekoliko pripremnih mečeva, jedan i sa Crvenom zvezdom. Spartak posle 19 odigranih kola deli osmo mesto na tabeli Mozzart bet Superlige sa Mladošću iz Lučana. Obe ekipe imaju po 25 bodova i pretenduju na plej-of.