Superliga Srbije

Petrić razočaran posle remija, Lalatović više žali za pobedom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2024 18:15
Nenad Lalatović, trener Spartaka MN Press
Nenad Lalatović, trener Spartaka

Meč između Čukaričkog i Spartaka (2:2) ostaće upamćen u istoriji po golovima Luke Adžića direktno iz kornera, ali i po veoma dobrom, doinamičnom, otvorenom fudbalu u kome su gosti stigli minus od dva gola i propustili dve prilike da naprave totalni preokret.

Trener Čukaričkog Gordan Petrić nije bio zadovoljan posle remija sa Spartakom, ne samo zbog činjenice da je njegova ekipa ispustila dva gola prednosti.

"Kako smo igrali, nismo možda zaslužili ni ovaj bod. Očigledno se neke stvari nisu namestile, videćemo narednih dana šta je u pitanju. Luka Adžić je postigao dva gola iz kornera, biće mu to dobro za njegov 'Si-vi'", bio je kratak Petrić u komentaru meča za TV Arena sport.

Trener gostiju Nenad Lalatović je stigao sa osmehom pred kamere TV Arena sport. Videlo se da se ni njemu nisu slegle misli posle meča gde je do 55. minuta gubio 0:2, a zatim mogao da slavi.

"Kako smo gubili 2:0, a kako je na kraju 2:2 moram da kažem da mogu da budem zadovoljan. Nikad se nije desilo da neko primi dva gola iz kornera. Čestitam Luki Adžiću na golovima, on je jedan od najboljih igrača na našim prostorima i znam da mu je otac i moj veliki prijatelj Ivan ponosan. Međutim, napravio sam tri izmene u drugom delu, promenio sistem i sve je dalo rezultat. Kako smo igrali drugo poluvreme, posebno što smo se vratili posle 0:2 i propustili ovakvu šansu u poslednjim sekundama mogu da kažem da žalim za pobedom", iskren je bio Nenad Lalatović.