Superliga Srbije

Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac novi trener fudbalera Radničkog iz Niša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2023 12:00
Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac novi trener fudbalera Radničkog iz Niša MN Press

Fudbalski klub Radnički saopštio je danas da je Upravni odbor niškog kluba imenovao Dragana Šarca za novog šefa stručnog štaba. Dugogodišnji pomoćnik Nenada Lalatovića, ostao je tako u Nišu posle otkaza svom doskorašnjem šefu.

"Imajući u vidu sve okolnosti, a želeći pre svega da se obezbedi stabilnost u klubu i prvom timu, imenovanje Šarca predstavlja najbolje rešenje za izlazak iz rezultatske krize i ostvarivanje ciljeva na kraju takmičarske sezone", navodi se u saopštenju Radničkog.

Klub iz Niša navodi da Šarac dobro poznaje ekipu Radničkog.

"Šarac je učestvovao u skautiranju igrača prilikom njihovog dolaska u Radnički, radio je u stručnom štabu Nenada Lalatovića i u dosadašnjem periodu. On odlično poznaje i Radnički i ambicije kluba. Očekivanja rukovodstva Radničkog od Šarca su velika. U stručnom štabu će imati mlade, ali već dokazane trenere koji su svi nastupali za Radnički i kao igrači bili predvodnici našeg tima. Reč je o Vladimiru Đorđeviću i Saši Stojanoviću. Za golmane će biti zadužen Damir Kahriman", zaključuje se u saopštenju Radničkog.

Radnički je trenutno na 13. mestu na tabeli Superlige Srbije sa 23 boda.