Superliga Srbije

Lalatović udario po igračima: Izgledali su kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije a ko plaća

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2023 21:38
Lalatović udario po igračima: Izgledali su kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije a ko plaća MN Press

Radnički je u Nišu doživeo novi debakl, Vojvodina je kao brzi voz protutnjala "Čairom" i slavila 4:1. Način na koji su igrači domaćina "poklanjali" golove je razljutilo trenera Nenada Lalatovića koji ih ovog puta nije poštedeo od kritika na pres konferenciji.

"Mi smo danas možda samo počeli korektno, ali opet iz naše čiste lopte im poklanjamo korner, onda Savić „ubija“ čoveka potpuno bespotrebno i pravi penal. Pa, Mićin izlazi jedan na jedan i maši stoprocentnu šansu i onda tri moja igrača bukvalno gledaju Zukića dok postiže drugi gol. Posle toga, nismo imali šta da tražimo protiv ekipe koja je od nas dominantnija u svim aspektima. Brži su, bolje barataju loptom, fizički su dominantniji, bolje traže prostor. Još su stavili Čumića u špic, sa dva brza krila, ma samo se postavljalo pitanje konačnog rezultata. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ko plaća...", rekao je Nenad Lalatović.

Nije mogao Lalatović da se suzdrži a da ne iznese i neke stvari koje su za svlačionicu:

"Samo kad su mi sve vreme na oku, kad ih držim pod katancem, oni su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu ovde u Niš, kad izađu na ulicu, sasvim druga priča, ali to su neke stvari koje ostaju za svlačionicu. Ja im kažem, ja sam najmanji problem, ja ću sutra naći klub, ali šta oni žele od svojih karijera? Da li oni žele da igraju plej-of, da napreduju, ili se zadovoljavaju samo redovnom platom, prosekom."

Na kraju je Lalatović ostao i zagonetan povodom aktuelne situacije:

"Treba pričati sa igračima, a ja ću isto da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam..."