Superliga Srbije

Lalatović pred Vojvodinu: Tokom utakmice nema mesta za emocije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2023 17:45
Lalatović pred Vojvodinu: Tokom utakmice nema mesta za emocije MN Press

Fudbaleri Radničkog će u utorak od 16.00 (TV Arena 1 Premium) na "Čairu" dočekati Vojvodinu u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ekipa iz Niša je u prošlom kolu poražena od kruševačkog Napretka sa 0:2, u meču u kom je temperamentni Nenad Lalatović bio neuobičajeno miran i staložen.

On je nakon meča u izjavi za TV Arena sport istakao da je ima svoje razloge za takvo ponašanje, ali je sada za meč sa Vojvodinom najavio da će ponovo biti onaj stari:

"Jednostavno, ne želim više da budem kažnjavan. Stalo mi je do Radničkog, nisam želeo da dobijem četvrti žuti karton, pa da ne mogu da vodim ekipu protiv Vojvodine. Jedan moj igrač mi je preneo detalje nekog razgovora, nešto sam i sam načuo, znam da je Napretku bilo biti ili ne biti, nije bilo potrebe da skačem, vrištim i to znaju ljudi iz kluba", rekao je Lalatović, pa dodao:

"Sutra ću biti onaj stari, onakav kakav sam bio iza gola u Novom Pazaru, odakle sam gledao utakmicu, ili protiv Mladosti i Radnika na 'Čairu'. Sudi Srđan Jovanović, naš najbolji sudija, a to znači sigurno odnos 50:50, što je jedino što tražim", rekao je Lalatović.

On je u tokom perioda na klupi Vojvodine proveo skoro četiri godine i za to vreme je imao neke sjajne trenutke, ali je napomenuo da u sutrašnjem meču mesta za sentimentalnost neće biti:

"Šesti su na tabeli, a po igračkom kadru, budžetu, organizaciji su svakako u Top 4, uz Zvezdu, Partizan i TSC. Proveo sam tamo skoro četiri predivne godine, ušao u istoriju kluba kao trener sa najviše pobeda, osvojio trofej. Velike me emocije vežu za Vojvodinu, ali za njih sutra neće biti mesta, daću sve od sebe da zabeležimo pobedu", naveo je stručnjak Nišlija, pa dodatno prokomentarisao novosadsku ekipu:

"Opasni su 'gore'. Čumić je igrao ovde kada sam ja još prvi put bio trener Radničkog. Neverovatan igrač, poseduje fenomenalnu brzinu, igru jedan na jedan, nepredvidiv je, dribla i levo i desno, traži prostor. Pa Malbašić, još jedan vrhunski fudbaler koga sam trenirao u Vojvodini, posle toga je otišao u Španiju. Simić takođe igrač koji pravi razliku. Topić i Zukić su isto igrali još kod mene u Vojvodini, u isto vreme su mladi, a već iskusni... Moramo da vratimo onaj pristup koji smo imali pre Kruševca, više da želimo pobedu od protivnika", rekao je Lalatović.

Podsetimo, Radnički trenutno zauzima 12. mesto na tabeli sa 22 osvojena boda, dok je Vojvodina na šestom mestu sa 39.