Serija A

Murinjo "udario" na svog ljubimca: Matić je taj koji mora da kaže razloge za odlazak

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.08.2023 18:30
Murinjo "udario" na svog ljubimca: Matić je taj koji mora da kaže razloge za odlazak Guliver/Imago Sports

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo rekao je danas da je Nemanja Matić taj koji bi trebalo da kaže razloge za odlazak iz rimskog kluba.

Na današnjoj konferenciji za medije pred meč Roma - Salernitana italijanski novinari su pitali portugalskog stručnjaka zbog čega je Matić otišao u francuski Ren.

"Mislim da je Nemanja taj koji mora nešto da kaže ako želi. Pošto sam čuo reči direktora Rena, mislim da mi ne bi trebalo ništa više da kažemo. Otkrio je da pregovaraju više od mesec dana, tu nemam šta da kažem" - rekao je Murinjo, a prenosi Korijere delo Sport.

Portugalac je priznao da nije očekivao od iskusnog Srbina da ode.

"Matićev odlazak je nešto što nismo očekivali, ali Roma je imala momentalan i fantastičan odgovor. Nemanja je prošle godine odigrao oko 50 utakmica, odličan je igrač i bio je veoma važan za nas. Izgubili smo njegovim odlaskom. Umesto njega su stigli vezisti Leandro Paredes i Renato Sančes."

"Problem je ako neko ode i ne bude zamenjen. Stigla su dva igrača koja još nisu fizički spremna, ali mi smo zadovoljni i ako ih vratimo, biće nam od velike pomoći. Ne razgovaramo svaki dan o onima koji su otišli, još uvek postoji porodica", zaključio je Murinjo.