Serija A

Žoze Murinjo ostaje u Romi do kraja ugovora 2024. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2023 15:28
Žoze Murinjo ostaje u Romi do kraja ugovora 2024. godine Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo ostaće u rimskom klubu do 30. juna 2024. godine, prenose italijanski mediji. "Posebni" je navodno imao ponude Njukasla i Pari Sen Žermena, ali je odlučio da odradi ugovor do kraja sa Romom.

Kada je dolazio na "Olimpiko", Murinjo je predstavio projekat od koga ne želi da odustane. Imao je poziv da bude selektor Portugalije, nedavno je boravio u Londonu i tamo mu je Njukasl predočio želju za saradnjom, mediji su pominjali da je i PSŽ bio zainteresovan.

Međutim, neki potezi u porelaznom roku, poput produženja saradnje Nemanje Matića sa "vučicom" bili su jasan znak da Portugalac ne odustaje od svog projekta u Rimu, a najavljuje se i da bi Kris Smoling i Paul Dibala mogli na njegov nagovor da ostanu u klubu. 

 

 

Roma je trenutno peta na tabeli posle 27 kola u Seriji A sa bodom naje od Milana, tri od Intera i pet od gradskog rivala Lacija od koga su bili poraženi pred reprezentativnu pauzu. "Vučica" u nedelju od 18.00 časova dočekuje Sampdorije, učenik Dejan Stanković će pokušati da "preživi" duel sa učiteljem Murinjom.